Alemdar’dan Halk Eğitim Merkezi’ne Ziyaret

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile birlikte Serdivan Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerini ziyaret etti.

Alemdar’dan Halk Eğitim Merkezi’ne Ziyaret
Alemdar’dan Halk Eğitim Merkezi’ne Ziyaret
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yazlık Kurs Merkezi’ndeki ziyarette Başkan Alemdar’a Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sevinç ve Vatan Mahalle Muhtarı Sinan Çeken de eşlik etti. İlk olarak seramik kursuna misafir olan ve usta öğreticilerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Alemdar; el emeğinin, özverinin önemine vurgu yaparak, ortaya çıkartılan tüm eserlerin bu manada paha biçilemez olduğunu söyledi. Kişisel gelişimin yanı sıra hem ülke, hem de aile ekonomisine katkısı noktasında kursların birer eğitim ve üretim merkezi olduğunu belirten Alemdar; kursları daha nitelikli hale getirmek, ortaya çıkan ürünleri nihai tüketiciye uygun fiyat ve koşullarda ulaştırmak için Belediye olarak yeni projeleri de hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

“ASIL ÖĞRETİLEN SABIR”

Alemdar ve Erken’e seramik kursu ziyaretinde kısa bir workshop gerçekleştiren usta öğreticiler, tüm kursların temelinde asıl öğretileninin sabır olduğunu belirterek, tüm eğitim sürecinin sonunda kursiyerlerin büyük bir kısmının kendi işyerlerini açtıklarını, üretime ve istihdama da katkı sunduklarını belirttiler. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile birlikte el sanatları, giyim, ahşap boyama, aşçılık atölyelerini de tek tek gezen Alemdar; çalışmalar hakkında bilgi alarak kursiyerlere ve eğitmenlere başarılar diledi.

02 Mar 2021 - 14:57 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç   Serdivan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.