8 madde karara bağladı

Serdivan Belediye Meclisi, 2021 yılının ilk toplantısını Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında gerçekleştirdi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
8 madde karara bağladı
8 madde karara bağladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

“TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gündem öncesi, meclis üyelerinin yeni yılını kutlayan Başkan Alemdar, “2020 yılında hepimiz büyük imtihanlar yaşadık. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi dönemini 2021’de geride bırakmayı temenni ediyorum. Yeni umutlarla ve heyecanlarla karşıladığımız 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Rabbim bu yılı hakkımızda hayırlı eylesin. Hemşehrilerimiz için tüm gücümüzle 2021’de de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

TAM DONANIMLI AMBULANS BELEDİYEYE TAHSİS EDİLDİ

Başkan Alemdar’ın yeni yıl mesajının ardından 8 maddelik meclis gündemi değerlendirilerek karara bağlandı. Toplantıda karara bağlanan 8 madde arasında İl Sağlık Müdürlüğü’nden tam donanımlı ambulansın Serdivan Belediyesi bünyesine tahsisi de görüşülerek karara bağlandı.

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Toplantıda Serdivan Belediye Meclisi Denetim Komisyonu Üyeleri de belirlendi. Oylama neticesinde meclis üyeleri Cemil Kocacık, Soner Yıldız, Ahmet Çalışkan, Vedat Gülden ve Kadir Kınalı Denetim Komisyonu’na seçildi. Başkan Alemdar denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyelerine başarılar diledi.

04 Oca 2021 - 17:10 Sakarya/ Serdivan- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.