Özen’den Miraç Kandili Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Miraç Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Başkan Özen, mesajında manevi gecelerin, insanlar arası dostluk ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu vurguladı. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Miraç yükseliştir, insanın nefsi duygularından, kötü düşüncelerinden arınarak yüce makamlara yükselişini temsil eder. Peygamberimizin şahsında bütün insanlığın önüne açılmış sınırsız bir yükselme ufkudur. Miraç aynı zamanda mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olarak kabul edildiğinden bu mübarek günlerin feyiz ve bereket zincirlerinden bir halka olması hasebiyle Miraç’a ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Dünyada devam eden savaşların bir an önce bitmesi ve İslam coğrafyasının içeresinde bulunduğu durumdan kurtulup bir an önce feraha ve barışa ermesi için ümmet olarak dua etmemiz gerekiyor. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu mübarek gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği bu özel gecede, ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğinin daim olması için dua edelim” dedi. Başkan Özen, “Bu vesile ile bütün hemşehrilerime ve İslâm âlemine Miraç Kandili’nin huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diler, herkesin kandilini tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

20 Mar 2020 - 12:33 Sakarya/ Sapanca- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.