Çiftlikte ölü bulundu

Nihat Akşan yıllardır çalıştığı su fabrikasından emekli olduktan sonra Fevziye Mahallesi’nde ahır satın aldı. Emekliliğinde çiftlik işiyle uğraşmak isteyen 60 yaşındaki Akşan bu sabah evinde ölü bulundu.

Nihat AkşanSapanca’nın Fevziye Mahallesi’nde kurduğu çiftlikte emeklilik günlerini geçiriyordu. Yıllardır çalıştığı su fabrikasından emekli olduktan sonra Fevziye Mahallesi’nde ahır ve ev satın alan Akşan dün rutin işlerini yaptıktan sonra dinlenmeye çekildi.

Sabah babasının yaşadığı çiftliğe gelen oğlu zile basıp kapı açılmayınca camı kırarak içeri girdi. Babasının cansız bedeni ile karşılaşan oğlu sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasını istedi. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk otopsi Merkezi’ne nakledilen Nihat Akşan’ın gece 02.30 suların kalp krizi geçirdiği tespit edildi.

60 yaşında kalbine yenik düşen Nihat Akşan bugün ikindi namazına müteakiben Şükriye Mahallesi’nde ki camiide kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

16 Kas 2019 - 14:31 Sakarya/ Sapanca- Gündem

Mahreç   Sapanca


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.