Annelere etkinlik

Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projelerinde anneleri unutmadı.

Otizmli çocuk sahibi olan anneleri mutlu etmek, motivasyonlarını yükseltmek için birlik olan Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri “Dünya Anneler Günü” dolayısıyla otizmli çocukların anneler gününü kutladılar.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersi kapsamında “Annelerin Farkındayız, Onların Yanındayız” sloganı ile Otizmli Çocukların Eğitim Merkezi olan OÇEM’ de etkinlik düzenledi.

SABIRLI VE ÖZEL İNSANLAR

Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Sosyal Sorumluluk Yönetimi Dersi Hocası Öğr. Gör. Serpil Çiğdem ve Öğr. Gör. Dr. Emine Balcı katıldığı etkinlik OÇEM Müdür Yard. Yeşim Ber Şakar’ ın konuşması ile başladı. Projeleri ile annelere hayat veren Sapanca MYO öğrencilerine teşekkür eden Şakar, annelerin ne kadar büyük bir sorumluluk altında olduğunu, ne kadar sabırlı olduğunu ve onların ne kadar özel olduğunu söyledi.

TEŞEKKÜR BELGESİ

Öğretim Görevlisi Serpil ÇİĞDEM tüm annelere katılımlarından dolayı teşekkürünü dile getirdi. Annelere çocukların yer aldığı projenin bir parçası olan slayt gösterisi izletildi. Öğretim Görevlisi Doktor Emine BALCI, OÇEM Müdür Yardımcısı Yeşim Şakar’a katkılarından ve projeye desteğinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

CANLI MÜZİK

Ardından Halkla İlişkiler öğrencilerinin hazırladığı özel günün ikramlarına geçildi. Yemek, pasta ve içecekler annelere servis edildi ve gün boyu annelerle birlikte olan öğrenciler onların moralini artırmak için yine Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinin hazırladığı canlı müzik eşliğinde hep birlikte şarkılar söyleyerek oyunlar oynadılar.

ÇİÇEK VERDİLER

Etkinliğin sonlarına gelirken katılım sağlayan tüm annelere özenle hazırlanan çiçek ve yine onlara özel bardaklar hediye edildi. Proje grubu öğrenciler annelerle teker teker sohbet etti. Otizmli çocuk sahibi anneler yapılan etkinlik sonrası böylesine eğlenceli ve moral verici anneler günü etkinliğini yaşattıkları için Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü hocalarına ve öğrencilerine çok teşekkür ettiler.

16 May 2018 - 11:49 Sakarya/ Sapanca- Gündem

Mahreç   Sapanca


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.