Beş ay gibi kısa bir sürede üçüncü baskısını yaparak önemli bir başarı elde eden ve okuyuculardan yoğun ilgi gören "364 Gün O Gün" kitabı, başkentte gerçekleştirilen temaslarda da büyük takdir topladı. Şehit anneleri, evlatlarının hatıralarının yer aldığı eseri adeta evlatlarına sarılır gibi bağırlarına bastı. Görüşmelerde, kitabın daha geniş kitlelere ulaşması ve şehitlerimizin verdiği onurlu mücadelenin gelecek nesillere aktarılması gerektiği vurgulandı.

ANKARA'DAKİ BÜROKRAT FAZİLET DURMUŞ'TAN VEFA BULUŞMASI

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdür Yardımcısı ve eski Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, şehit ailelerini makamında ağırlayarak anlamlı bir vefa örneği sergiledi. Durmuş, şehit aileleri için özel olarak hazırlattığı plaketleri takdim etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, "364 Gün O Gün" kitabının milli ve manevi değerlerin yeni nesillere aktarılmasındaki önemi üzerinde duruldu. Şehit aileleri de gösterilen ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

GENEL MERKEZ NEZDİNDE BÜYÜK TAKDİR GÖRDÜ

Ankara temasları kapsamında AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Merkezi'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, AK Parti MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız ile Edirne Milletvekili, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Sözcüsü Fatma Aksal ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehit aileleri ve gazilere verdiği önem vurgulanırken, "364 Gün O Gün" kitabının son derece kıymetli bir çalışma olduğu ve Genel Merkez nezdinde büyük takdirle karşılandığı ifade edildi.

BAŞKAN ÇOLAK: DESTEKLER GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI

Sakarya Şehit Gazi Harp Malulü Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Mustafa Çolak, Ankara ziyaretlerinin son derece verimli geçtiğini belirterek şu değerlendirmede bulundu:

"Şehrimizde bir ilk olan ve Türkiye genelinde örnek teşkil edecek bu değerli eserin başarısı bizleri gururlandırıyor. Adalı kadın yazarlarımızın kalemi ve Sakarya Yerel Kültür Derneğimizin katkılarıyla ortaya çıkan bu çalışma, Ankara’da da büyük ilgi gördü. Bizleri makamlarında ağırlayan Sayın Fazilet Durmuş, Sayın Cüneyt Aldemir, Sayın Haydar Ali Yıldız ve Sayın Fatma Aksal’a teşekkür ediyoruz. Özellikle Sayın Fazilet Durmuş’un ailelerimize takdim ettiği anlamlı plaketler ve gösterilen misafirperverlik bizleri son derece mutlu etti. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına destek veren tüm kurum ve kişilere şükranlarımızı sunuyoruz."

Muhabir: Haber Merkezi