Yüzme havuzunda geri sayım

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya Yüzme Havuzunun 26 Kasım 2020 Perşembe günü kullanıma hazır olacağını söyledi.

Yüzme havuzunda geri sayım
Yüzme havuzunda geri sayım
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, yaklaşık 1 aydır kapalı olan Sakarya Yüzme Havuzunun tadilattan geçirilerek, çok daha modern sağlam bir şekilde hizmete hazır hale getirildiğini belirtti. İl Müdürü Özsoy: “Sakarya Yüzme Havuzu, havuz suyunun tahliyesi / değişimi ve yıpranmaya bağlı eksikliklerin tamir ve tadilatı için, 28 Eylül 2020 tarihinde kullanımına kapatmıştık. 26 Kasım 2020 Perşembe günü Yüzme Havuzumuz Kullanıma hazır hale gelecektir. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın en büyük projelerinden olan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında çalışmalar Hendek Gençlik Merkezimiz ve Rahime Sultan Kız Yurdumuzdaki Havuzlarda devam etmektedir. Tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Sakaryamıza yeni Yüzme Havuzları ve tesisler kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

23 Kas 2020 - 10:48 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.