Yüzme bilmeyen kalmayacak

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyete açılan Erenler Yaşam Merkezi Belpaş Spor Kompleksi’nde yüzme kursu kayıtları devam ediyor. Haftanın 7 günü açık olan komplekste, kayıtlar için detaylı bilgiye 0264 502 29 73 numaralı hattan ulaşılabilecek.

Yüzme bilmeyen kalmayacak
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyete açılan Erenler Yaşam Merkezi Belpaş Spor Kompleksi yüzme havuzunda kayıtlar devam ediyor. 7 bin metrekarelik alan içerisinde barındırdığı çok sayıda sportif aktivite ile bölgenin en büyük ve en kapsamlı tesisi olan Erenler Yaşam Merkezi Belpaş Spor Kompleksi ile Sakarya’da yüzme bilmeyen kalmayacak. Profesyonel yüzme antrenörleri tarafından komplekste haftada 2 gün yüzme eğitimleri verilirken; ayrıntlı bilgi için 0264 502 29 73 numaralı aranabileceği ifade edildi.

HAVUZA DÜZENLİ OLARAK BAKIM YAPILIYOR

Düzenli olarak bakımı yapılan 310 metrekarelik yarı olimpik yüzme havuzu ile haftanın 7 günü boyunca (Pazartesi/Salı/Perşembe/Cumartesi) kadınlara ve (Çarşamba/Cuma/Pazar) erkeklere hizmet sunan komplekste ayrıca abonelere özel diyetisyenlik hizmeti de sunuluyor. Belpaş’tan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde faaliyete açılan Erenler Yaşam Merkezi Belpaş Spor Kompleksi’nde yüzme havuzumuzda kayıtlar devam ediyor. Kayıtların bizzat gelerek yapılacağı yüzme havuzu kayıtları için vatandaşlarımız detaylı bilgiye 0264 502 29 73 numaralı hattan ulaşabilirler” ifadelerine yer verildi.

15 Kas 2019 - 16:13 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.