“Takipçisi olacağız”

Sakarya‘da küçük çocuğun yakın akrabası tarafından 5 yıl boyunca nitelikli istismara uğramasıyla ilgili davanın duruşması yapıldı. Duruşma bir sonraki celse için 4 Mayıs 2021 tarihine ertelendi.

“Takipçisi olacağız”
Haber albümü için resme tıklayın

UCİM, Sakarya‘da yakın akrabası tarafından 5 yıl boyunca nitelikli istismar edilen çocuğun davasına katıldı. Sakarya Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuksuz yargılanan sanık da katıldı. Gerçekleşen duruşmada sanık, müşteki ve tanıklar dinlendi. Adli tıptan rapor alınması talebi mahkeme tarafından reddedilen sanığın serbestliğinin devamına karar verildi. Dava ise 4 Mayıs 2021’e ertelendi.

“BU DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

UCİM Sakarya'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sakarya gönüllü avukat ve üyelerinin bugün katıldığı; Sakarya Adliyesi/1.Ağır Ceza'daki duruşmada bir sonraki celse için 4 Mayıs 2021 tarihine gün verildi. 1.Ağır Cezadaki duruşmada, sanık, müşteki ve tanıklar dinlenildi. Sanığın adli tıptan rapor alınması talebi mahkeme tarafından reddedildi. Sanığın serbestliğinin devamına karar verildi. Bu davanın takipçisi olacağız”

15 Ara 2020 - 00:30 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.