SEDAŞ hız kesmiyor

Tüm dünya ile birlikte Türkiye’nin de pandemi sürecinde yeni normal dönemine girdiği bugünlerde SEDAŞ, enerji hizmetinin kesintisiz olarak sürdürülmesi için hem saha hem de operasyon ekipleri ile ara vermeden çalışmaya devam ediyor.

SEDAŞ hız kesmiyor
SEDAŞ hız kesmiyor
Haber albümü için resme tıklayın

Ekipler, enerji nöbetine mayıs ayı boyunca aralıksız devam ederken, yoğun çalışmalar sayesinde altyapı hizmetleri güçlendirildi ve teknik arızalara da anında müdahale edildi. Türkiye’de koronavirüspandemisi ile mücadelenin başarılı sonuçlarının alındığı ve normal hayata dönüş için adımların atıldığı bir dönem yaşanıyor. Sosyal izolasyon kuralları çerçevesinde evlerinde kalan vatandaşların enerji ihtiyaçlarını karşılamak üzere gece gündüz mesai yapan SEDAŞ ekipleri, mayıs ayında da yoğun bir dönem geçirdi Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’de 1,9 milyon aboneye enerji hizmeti sağlayan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ekipleri, günün her saati görev yaparken, yüksek tempolu çalışmalarıyla, Kovid’19 salgını sürecinde pek çok alanda devamlılık sağlanmasına katkıda bulundular.

BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

7/24 enerji nöbeti tutan ekipler, ay boyunca altyapı çalışmalarına hız verdi. Hafta sonları ve Ramazan Bayramı’nda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının enerji çalışanlarını kapsamaması nedeniyle, yoğunluğu azalan cadde ve sokaklardaki yapım ve onarım faaliyetleri tamamlandı. Dağıtım faaliyet bölgesindeki işlek cadde ve yollarda bulunan refüj aydınlatma direklerinde bakım çalışmaları gerçekleştirildi. Tüm iş güvenliği tedbirleri alınarak kesintisiz enerji için çalışmalar devam ederken, elektrik şebekelerinde meydana gelen arızalara hızlıca müdahale edildi ve teknik aksaklıklar giderildi. Mayıs ayı boyunca yürütülen çalışmaları değerlendiren SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz şunları kaydetti; “Bizler için oldukça yoğun ve verimli bir ay oldu. SEDAŞ ekiplerinin tempolu çalışmaları sayesinde abonelerimize elektrik dağıtım hizmeti sunarken, zorunluluk arz etmeyen planlı kesintilerimizi de ertelemeye devam ettik. Haziran ayı itibarıyla başlayan “yeni normal” döneminde enerjimizi yükselterek, çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Fedakâr çalışmaları için her bir ekip arkadaşımıza yürekten teşekkür ederim.”

04 Haz 2020 - 10:17 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.