Sakarya Üniversitesinde 360 Derece Sanal Tur başladı

Sakarya Üniversitesi 360 Derece Sanal Tur ile gezilebilecek.

Sakarya Üniversitesinde 360 Derece Sanal Tur başladı
Sakarya Üniversitesinde 360 Derece Sanal Tur başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Üniversitesi, ziyaretçilerin tüm kampüs ve birimleri 360 derece sanal olarak gezebilecekleri bir uygulama başlattı. Üniversitenin ana sayfasından da erişilebilecek “360 Derece Sanal Tur” uygulaması, 11 ayrı kategoride Esentepe, Hendek ve Korucuk kampüsleri ile Sağlık Hizmetleri MYO kampüsünü kapsıyor. Ziyaretçiler üniversitenin kampüs içindeki genel alanlarından kütüphanelere, yürüyüş yollarından spor alanlarına, kültür ve kongre merkezine ve fakültelere kadar birçok alana sanal olarak giriş yapabilecek; sınıfları, laboratuvarları, salonları canlı olarak uygulama üzerinden gözlemleyebilecekler. Aday öğrenciler için rehber özelliği taşıyor 360 Derece Sanal Tur uygulaması, Sakarya Üniversitesini tercih etmek isteyecek aday öğrenciler için de rehber özelliği taşıyor. Öğrenciler bilgisayarları başından tüm kampüsleri belirli noktalardan başlayarak serbest olarak gezebilecek, etrafı gözlemleyebilecek, fakültelerin içini ve sınıfları kampüs yerleşkelerine gelmeden evlerinden kolayca ziyaret edebilecek. İçerisinde Sakarya Üniversitesi 3 Boyutlu Kampüs Projesi ve tanıtım filmleri de mevcut olduğu uygulama, Türkçe ve İngilizce olarak iki ayrı dilde kullanabilecek. 360 Derece Sanal Tur uygulamasına sanalkampus.sakarya.edu.tr adresinden ve üniversitenin resmi web sayfasından erişilebilir.

04 Ara 2020 - 14:41 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.