Sakarya kamp turizmine kazandırılacak

Vali Çetin Oktay Kaldırım; Sakarya’ya kamp turizmini kazandırmak için Sapanca’da incelemelerde bulundu.

Sakarya kamp turizmine kazandırılacak
Sakarya kamp turizmine kazandırılacak
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Vali Çetin Oktay Kaldırım; Sakarya’ya kamp turizmini kazandırmak için Sapanca’da incelemelerde bulundu. Vali Kaldırım'a Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar eşlik etti. . Yapılan inceleme gezisinin sosyal medya üzerinden paylaşan Vali Kaldırım, "Doğa, Kamp, Karavan turizmi için en iyi destinasyonlardan birisi olmaya aday... Sapanca’mıza kamp ve karavan turizm merkezi kazandırmak için kolları sıvadık. Projeyi planladığımız alanda incelemelerde bulunduk" diye yazdı.

05 Eyl 2020 - 13:29 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.