Resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu

Bahçelievler Gazi İlkokulu 4-K sınıfı ve aynı zamanda BİLSEM öğrencisi olan Esila Es, UNESCO iş birliğiyle düzenlenen resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

Resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu
Resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

16 ülkeden 1400’den fazla eserin katıldığı “Bana Barışa Dair Hayalini Çiz” temalı yarışmada 6-10 yaş kategorisinde Türkiye birincisi olan öğrencimiz başarılarıyla ilimiz eğitim camiasının, öğretmenlerinin ve ailesinin gururu oldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, uluslararası yarışmalarda çocuklarımızın başarılı olmalarından büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Evladımız Esila Es’in Türkiye birincisi olması bizleri çok mutlu etti. Başarıda emeği olan öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi ve ailesini kutluyorum.” dedi.

RESİM ALANINDA GELECEK VADEDİYOR

Çökekler İlkokulu sınıf öğretmenleri Onur Es ve Ece Es, kızlarının başarısını sosyal medyadan büyük bir gururla paylaşırken BİLSEM resim öğretmeni Mehtap Sağlam’a ve Bahçelievler Gazi İlkokulu sınıf öğretmeni Hatice Sevinç İkiel’e teşekkür ettiler. UNESCO Resim Yarışması'nda kazandığı başarının hemen ardından Erenler Belediyesi ve Erenler İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen "Pandemi Günlükleri" isimli yarışmada da derece kazanan Esila Es, resim alanında gelecek vadeden yetenekli bir öğrenci olduğunu kanıtladı.

27 Şub 2021 - 11:11 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.