Korkmaz görevi devretti

Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği (SakaryaGİAD) 3.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Derneğin Kurucu Başkanı ve aynı zamanda TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı olan Gökhan Korkmaz 5 yıl hizmet ettiği başkanlık görevini Zafer Bekdemir’e devretti.

Korkmaz görevi devretti
Korkmaz görevi devretti
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya’nın sosyo-ekonomik hayatına katkılarıyla bilinen SakaryaGİAD 3. Olağan Genel Kurulunu İdlib’te meydana gelen hain saldırı sonucu şehit düşen Kahraman Askerlerimizi anarak gerçekleştirdi. Güçlü devlet, güçlü ordu ve şehitlerimiz için dimdik ayaktayız mesajlarının verildiği genel kurulda Zafer Bekdemir başkanlığında ki tek listeyle gerçekleşti. Bekdemir 5 yıl boyunca derneğin başkanlığını başarıyla yürüten Gökhan Korkmaz’a üstün gayret ve büyük özverisi nedeniyle teşekkür etti.

KORKMAZ ; “GÖREV DEĞİŞİMİMİZ ÖRNEKTİR”

SakaryaGİAD Kurucu Başkanı Gökhan Korkmaz görevi devrederken yaptığı konuşmada, “Kurucu Başkanı olduğum ve 5 yıl aralıksız emek verdiğim bu güzel ailede, görevin devredilebilir olduğunu, gençlerin öncülüğünde de yol yürünebileceğini göstermek için yeniden aday olmadım. Her biri kendi işinde başarılı ve güçlü isimlerden oluşan yeni ekibe güvenoyuyla destek verdiniz. Genel kurulumuz ile yeni bir dönem başlıyor. Zafer Bekdemir başkanlığında ki ekibin her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Şehit haberleri ile içimizin yandığı bu günlerde güçlü devletimizin yanında iş camiasının her daim görev bilincinde olduğunu göstermek adına içerisinde kutlama ve ödül töreni barındırmayan bir genel kurul ile SakaryaGİAD’a yeni bir dönem açıyoruz. Sakarya’ya bir sivil toplum kuruluşu kazandırılmasında gösterdiğimiz emekler asla karşılıksız kalmayacaktır. Yeni projeler ile hepimizin desteklediği yeni yönetim kurulumuz Zafer BEKDEMİR başkanımız ile güzel işlere imza atacaktır. Bizlerde ilk gün olduğu gibi her gün SakaryaGİAD için katkı sağlamaya devam edecek, başarılarına da gururla tanıklık edeceğiz.” dedi

ACIMIZ VE ÖFKEMİZ ÇOK BÜYÜK

SakaryaGİAD’ın yeni dönem Başkanı Zafer Bekdemir konuşmasına İdlib’te yaşanan hain saldırı sonucu şehit düşen Kahraman Askerlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyerek başladı. Bekdemir “Acımız çok büyük, nefretimiz ise onu aratmayacak kadar derin. Devletimizin dört cephede verdiği mücadelede yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Bugün acımızı içimize gömerek, başımız dik bir şekilde, şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak için cenk eden Mehmetçiğimize dua ediyoruz. Bu vesile ile vatan savunması için canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Asil Türk Milletine sabırlar, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

AYNI HEYECANLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Zafer Bekdemir “5 yıl aralıksız emek veren, SakaryaGİAD’ın büyümesinde güçlenmesin büyük pay sahibi olan, 2 dönem birlikte görev yaptığım Gökhan Korkmaz başkanıma teşekkür ediyorum. Gönüllük esasına dayanan ve ekip çalışmasının çok önemli olduğunu bildiğim bir yapının başkanı oldum. Her zaman olduğu gibi güçlü ve kararlı bir şekilde şehrimize, ülkemize katkı vermeye, sosyal ve ekonomik hayatın içerisinde etkin olmaya devam edeceğiz. Takım ruhuyla çalışıp devraldığımızı bayrağı ileriye taşıyacağız. İlk günkü heyecanla, aşkla ve azimle çalışacağız. Üyelerimizden alacağımız güç ile hedefe kararlılıkla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

SAKARYAGİAD BAŞKAN VE YÖNETİMİ

Başkan; Zafer Bekdemir (TÜNEL REKLAM-WELNEW MOBİLYA)

Ali Urgan (URGANCIOĞLU), Ahmet Cihan Gün (GÜN İNŞAAT), Adem Köse (ADA ÖNLEM SAĞLIK), Burak Tan (TUNA TAN GRUP), Batuhan Kırca (TAHTAREVALLİ TASARIM), Emre Tan ADA AKTAN SİGORTA), Hasan Alptekin HAVUZ CAFE-BURGER KİNG), Metin Bakas (BAKAS İNŞAAT-SİGORTA), M.Akif Avcı (ÖZEN STATİK), Ömer Artoksi (AREL ÇELİK YAPI), Samet Karabaş (KARABAŞ ARÇELİK), Serkan Dünya (DÜNYALAR GRUP), Serkan Dededağlar(İDES LED), Tarık Tuluç (EM-TA İNŞAAT- TEP PETROL)

01 Mar 2020 - 18:23 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.