İstanbul’dan kalkıp geldi

Sakarya Valiliğin 1 Mart itibari ile almış aldığı yasakları duyan genç İstanbul’dan kalkıp gelerek Sakarya’da oturan kız arkadaşına evlenme teklif etti.

İstanbul’dan kalkıp geldi
Haber albümü için resme tıklayın

5 yıl önce Karasu sahilde tanıştığı Nur Bekmezli ile arkadaş olan Efkan Akın Genç normalde ileri tarihte yapmayı planladığı evlilik teklifini İl genelinde alınan Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla erkene aldı. Kent genelinde kız isteme, düğün, nikah gibi etkinliklerin yanı sıra toplulukların bir araya gelemeyeceğini duyan Efkan Akın Genç Sapanca sahilinde evlilik teklifi yapmak için organizasyon hazırladı. Kız arkadaşının önünde diz çökerek teklifini yapan Efkan Akın Genç kız arkadaşından EVET cevabı aldı. Mutlu çift en kısa zamanda da düğünlerini yapmak istediklerini ifade ettiler.

26 Şub 2021 - 09:24 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.