Hazırladıkları paketleri dağıttılar

Sakarya Beşiktaşlılar Derneği hazırladıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Hazırladıkları paketleri dağıttılar
Hazırladıkları paketleri dağıttılar
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Koronaviürüs nedeniyle insanlar evlerine kapandı. Birçok işletme alınan tedbirler kapsamında süreçte kapatıldı. Sakarya Beşiktaşlılar Derneği üyeler arasında oluşturdukları bütçe ile ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı dağıttı. Sakarya Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Emre Çaylan’ın organize ettiği yardım kampanyasına üyeler tam destek verdi.

“ZORLU SÜRECİ KENETLENEREK AŞACAĞIZ”

Ülkenin birlik ve beraberliği her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğuna vurgu yapan Başkan Emre Çaylan “Zorlu süreci kenetlenerek aşacağız. Sağlık çalışanlarımız tedavi sürecinde fedakârca çalışıyor. Güvenlik güçlerimiz alınan tedbirlerin uygulanması noktasında özverili. Sivil toplum kuruluşları, devletin yetkili organları, belediyeler bu süreçte dayanışma içerisinde hareket ediyor. Sakarya Beşiktaşlılar Derneği olarak bizlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırladığımız gıda paketlerinin dağıtımını tamamladık. Zorlu süreci omuz omuza hareket ederek aşacağız” dedi.

18 Nis 2020 - 17:17 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.

01

Selami - Nasıl bir insan olduk bu yardımlaşma yı ille reklam olarak yapmayı nekadar seviyoruz karşısındakini ille yaralıyac az

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:17