Görevi Resul Biçer devraldı

İl dışına yerleşen Demokrat Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Berkant Yaşa, istifa ederek görevini Resul Biçer’e devretti.

Görevi Resul Biçer devraldı
Görevi Resul Biçer devraldı
Haber albümü için resme tıklayın

BAŞKAN ERGÜL YETKİ YAZISINI VERDİ

Demokrat PartiSakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Berkant Yaşa, istifa ederek görevini Resul Biçer’e devretti. Parti binasında gerçekleşen devir teslim törenine il ve ilçe yönetimi hazır bulundu. Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, Biçer’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kendisine yetki yazısını verdi. Başkan Ergül, “Gençlerimizle ve kadın kollarımızla birlikte partimizi daha üst seviyelere taşıyacağımıza inanıyorum. İl dışında hayatını sürdürecek olan eski gençlik kolları başkanımız Berkant kardeşimize her şey için teşekkür ediyorum. 16 yıl ardan sonra Demokrat Parti, TBMM’te yer alarak büyük bir imzaya atmıştır. Ben inanıyorum ki Genel Başkanımız ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal önderliğinde 2021 yılı partimiz için hayırlı bir yıl olacağını inanıyorum” dedi.

“ÜLKEMİZİ AYDINLIK BİR GELECEĞE ULAŞTIRMAK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ”

Demokrat Parti İl Gençlik Kolları başkanlığına getirilen Resul Biçer ise; “Bu çatı altında ben ve ekibimle Demokrat olmanın bütün ilkelerini şiar ederek, 74 yıllık köklü ve müstesna tarihimizde olduğu gibi, devlet ve milletimize faydalı olmak ve ülkemizi aydınlık bir geleceğe ulaştırmak için gayret edeceğiz” diye konuştu.

22 Ara 2020 - 15:09 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.