Ergül'den bayram mesajı

Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül Ramazan Bayramı dolasıyla bir tebrik mesajı paylaştı.

Demokrat Parti İl Başkanı İsmail ErgülRamazan Bayramı dolasıyla bir tebrik mesajı paylaştı. Ergül İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ettiğini iletirken '' Bereket ve rahmet ayı Ramazan'ın manevi mahiyetini kavrayabilmiş, hakkı ile vecibelerini ifa edebilmiş olmak ümidi ile Milletimizin ve İslam Âleminin bayramını tebrik ediyorum. Bayramlar sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış şuurunun kuvvetle hâkim olduğu, dargınların barıştığı, aralarında kin ve nefret bulunan şahısların düşmanlık ve husumet duygularını sevgiye dönüştürdükleri, küçüklerin büyüklere saygı, büyüklerin küçüklere sevgi gösterdiği, hastaların ve akrabaların ziyaret edildiği, alınacak ve verilecek küçük hediyelerle her gruptan bütün insanların gönüllerinin alındığı müstesna günlerdir. Bayramlar, toplumumuzun manevi zenginlikleridir. Yardımlaşma, dayanışma, eşitlik ve kardeşlik, sevgi, saygı hoşgörü gibi duyguların doruğa çıktığı günler olarak kutlanmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, ve Sakarya halkımızın İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularla tebrik ediyorum. Milletimizi dini ve milli bütünlük içinde nice ramazanlara, nice bayramlara ulaştırmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum'' şeklinde konuştu.

22 May 2020 - 13:58 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.