Denetimler yoğunlaştırıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen koronavirüs denetimleri konulu genelge kapsamında, Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın koordinesinde İlimizde denetimler daha da sıkılaştırıldı.

Denetimler yoğunlaştırıldı
Denetimler yoğunlaştırıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

DENETİM TÜM İLÇELERDE DEVAM EDİYOR

Denetim ekiplerince tüm ilçelerde pazar yerleri, işyerleri ve alışveriş merkezlerinde işletme sahipleri ile vatandaşlar bilgilendirilip uyarılırken, trafik ekipleri de taksi, minibüs, otobüs ile servis araçları ve toplu ulaşım araçlarında alınan tedbirleri kontrol ederek sürücülere ve yolculara uyarılarda bulunuldu. Kaymakamlıklar, yerel yönetimler, genel kolluk kuvvetleri, kamu kurum ve kuruluşları, köy/mahalle muhtarları ile meslek odaları arasındaki koordinasyona çok önem verdiklerine değinen Vali Çetin Oktay Kaldırım, İlimizdeki denetimleri geçtiğimiz haftalarda zaten iki katına çıkardıklarını, genelge kapsamında bu hafta boyunca denetimleri daha da yoğunlaştıracaklarını ifade ederek, vatandaşların maske, hijyen ve mesafe kurallarına riayet etmelerinin salgınla mücadelede başarı açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

PAZAR GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

Dün başlayan ve Pazar gününe kadar devam edecek olan denetimlerde, özellikle toplu ulaşım araçları tek tek durdurularak HES Kodu başta olmak üzere gerekli tedbirlere uyulup uyulmadığı da sıkı bir şekilde

27 Kas 2020 - 14:54 Sakarya- Gündem

Mahreç   Sakarya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.