Koronavirüste son durum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün bin 467 yeni tanı konulduğunu ve 68 hastayı kaybettiklerini söyledi. Bu sonuçla koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden hasta sayısı 7 bin 997 olurken toplam pozitif vaka sayısı ise 314 bin 433’e yükseldi.

Koronavirüste son durum
Koronavirüste son durum
Haber albümü için resme tıklayın

VAKA SAYISI 314 BİN 433’E YÜKSELDİ

Bugün yapılan 101 bin 119 testin bin 467 pozitif çıktığını duyuran Bakan Koca, vaka sayısının da 314 bin 433’e yükseldiğini belirtti.

‘’TEDBİRLERİN NETİCE VERDİĞİ TARTIŞMASIZ BİR GERÇEK’’

Fahrettin Koca Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda : ‘Uzun bir aradan sonra ağır hasta sayımız azaldı. Bugün 1.583 ağır hastamız var. Zatürre oranı da düşmeye devam ediyor. Yeni hasta sayısı azalma eğiliminde. Tedbirlerin netice verdiği tartışmasız bir gerçek. Birlikte tedbirlere uyarak virüsü yenelim.’’ açıklamalarında bulundu.

27 Eyl 2020 - 19:09 - Sağlık

Mahreç   Sağlik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.