Hem eğlendiler hem öğrendiler

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında “Sağlık İçin Hareket Et Günü, Dünya Süt Günü, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” sebebiyle etkinlik düzenlendi.

Sakarya Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda Adapazarı Şeker Anaokulu öğrencilerine yönelik “Obeziteye Karşı Hareket Et–Sağlıklı Yaşamı Seç” sloganıyla düzenlenen etkinliğe, Sakarya Spor Lisesi, Adapazarı Şeker Anaokulu ile Özel Şahin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri katıldı.

DANS VE YARIŞMALAR YAPILDI

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteye teşvik ederek, sağlıklı alışkanlık kazanmaları için müzik eşliğinde öğretmenleriyle çeşitli hareketler yapan öğrenciler arasında danslar ve yarışmalar yapıldı. Minik öğrenciler, masal kahramanları ve palyaço kostümüyle kendilerine eşlik eden Sağlık Meslek Lisesi öğrencileriyle eğlenceli saatler geçirdi.

27 May 2019 - 16:26 - Sağlık

Mahreç   Sağlik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.