POLİS TAKİP EDİP YAKALADI
Olay bu sabah saatlerine doğru Karasu’da meydana geldi. Polis, gazinoların bulunduğu bölgede bir aracı durdurmak istedi. Polisin, “dur” ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Polis takibe aldığı aracı sanayi tesislerinin olduğu bölgede durdurdu. Polis, Karasu’da sanayide esnaflık yapan İsa Yümnü ile araçta bulunan arkadaşını işlemler için polis merkezine götürmek üzere ekip aracına aldı.
PANİK ATAK RAHATSIZLIĞI VARDI
İsa Yümnü araçta bir anda atak geçirdi. Panik atak rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen İsa Yümnü hemen Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İsa Yümnü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
TRAFİK CEZASI YEMEMEK İÇİN KAÇTI
2 çocuk babası İsa Yümnü’nün bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi. İsa Yümnü’nün trafik cezası yememek için polisin ihtarına uymamış olabileceği belirtildi.
BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK
İsa Yümnü’nün cenazesi bugün Karasu Tuzla Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verilecek.





