Wushu Kung Fu Sanda Büyük Bayanlar Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu olan Pamukovalı sporcu Nezaket İrem İhtiyar, ilçesine ve Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU PAMUKOVA’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI

Uluslararası arenada gösterdiği üstün performansla altın madalyaya uzanan Nezaket İrem İhtiyar’ın başarısı, büyük takdir topladı. Şampiyonanın ardından Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda başarılı sporcuyu tebrik etti.

BAŞKAN AKIN’DAN TEBRİK MESAJI

Başkan Fatih Akın paylaşımında, “Wushu Kung Fu Sanda Büyük Bayanlar Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonası’nda rakiplerini mağlup ederek Dünya Şampiyonu olan hemşehrimiz Nezaket İrem İhtiyar’ı gönülden tebrik ediyorum. Pamukova’mıza ve ülkemize yaşattığı bu büyük gurur için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Haber Merkezi