Pamukova Vefa Sosyal Koordinasyon Grubu hizmette

Pamukova Vefa Sosyal Koordinasyon Grubu, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı genelgesi kapsamında çalışmalarında başladı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Bakanlık tarafından 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı genelgesi kapsamında Pamukova Kaymakamı Recai Karal Başkanlığında oluşturulan Pamukova Vefa Sosyal Koordinasyon Grubu çalışmalarına başladı. Buna göre Pamukova Vefa Sosyal Koordinasyon Grubu, 65 yaş ve üstü kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara bedeli karşılığında ihtiyaç duyulan malzemeleri ulaştırmak için hizmet verecek.

YAŞLILARIN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Bugün 09:30’da Pamukova Kaymakamı Recai Kartal başkanlığında yapılan toplantıda alınan kararlara göre Tek başına yaşayan ihtiyaç sahipleri ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi olamayan 65 yaş ve üzeri ile kronik hastalığa sahip vatandaşlarımızın bedelini karşılamak suretiyle ihtiyaç duyabilecekleri ilaç, gıda ve temizlik malzemelerinin ulaştırılmak üzere, kriterlere uygun vatandaşlar mesai saatleri 09:00 – 17:00 saatleri arasında Vefa İletişim Merkezine ait 0 (264) 551 44 88 – 0 (264) 551 30 20 nolu telefonları arayarak hizmet alabilecek. Telefon hattı hafta içi hizmete girecek.

Ayrıca mesai saatleri dışında veya acil durumlarda 112 acil durum numarası ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait 0 (264) 551 34 81, Pamukova Jandarma Komutanlığına ait 0 264 551 30 29 nolu telefonları arayabilirler.

22 Mar 2020 - 18:42 Sakarya/ Pamukova- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.