Kafa kafaya çarpıştılar

Pamukova Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin İpekçioğlu Caddesi’nde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Kafa kafaya çarpıştılar
Kafa kafaya çarpıştılar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Edinilen bilgilere göre kaza, gece saat 11:45 sıralarında Pamukova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin İpekçioğlu Caddesinde meydana gelen kazada 54 EK 2** plakalı hafif ticari araç ile Burak A., idaresindeki 54 RH 9** plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Burak A. yaralandı. İhbar verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ambulansıyla yaralı sürücü ekipler tarafından Geyve İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücünün hayatı tehlikesi olmazken Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

VUKUATLI KAVŞAK

Öte yandan mahalle sakinleri vukuatlı kavşak olarak belirttikleri yerde sürek kaza olduğu ve bunu yetkililere söylediklerini fakat bir sonuç alamadıklarını ifade eden mahalle sakinleri bu kavşağa bir an önce set yapılmasını aksi taktirde daha çok canların yanacağını söyleyerek tedbir alınmamasına tepki gösterdiler.

Haber//Levent Tüysüz

05 Oca 2021 - 01:13 Sakarya/ Pamukova- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.