İSTANBUL-SAKARYA ARASI BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM
Kurban Bayramı öncesinde şehirlerarası otobüs firmaları bilet fiyatlarını artırmıştı. Okullarının kapanması ve yaz tatilinin de başlamasıyla azalan yolcu talebi nedeniyle firmalar fiyatlarını yeniden güncelledi. Sakarya merkezli firmada bayram öncesinde Adapazarı-Harem hattında 600 liradan 750 liraya yükselen bilet fiyatı yeniden 600 liraya düştü. Böylece bu hatta yapılan zam tamamen geri çekilmiş oldu.
Adapazarı-Esenler hattında ise bayram öncesi 750 lira olan bilet fiyatı bayram döneminde 900 liraya kadar çıkmıştı. Yapılan son güncellemeyle birlikte bilet ücreti 800 liraya geriledi.
ANKARA VE ESKİŞEHİR SEFERLERİNDE DE DÜŞÜŞ VAR
Bayram öncesinde 800 liraya satılan Adapazarı-Ankara biletleri, bin liraya yükselmişti. Güncellenen tarifeyle birlikte Ankara seferlerinde bilet fiyatı yeniden 800 liraya indi. Adapazarı-Eskişehir hattında ise bayram öncesinde 560 lira olan bilet fiyatı 700 liraya kadar yükselmişti. Son düzenlemeyle birlikte bu güzergahta bilet fiyatı 600 lira olarak güncellendi.
DİĞER FİRMALARDA DA İNDİRİM YAPILACAK
Yolcu yoğunluğunun azalması nedeniyle bilet fiyatlarında yapılan indirimin yakın zamanda diğer otobüs firmaları tarafından da yapılması beklendiği öğrenildi.




