Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde eğitim veren Şehit Mansur Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, sosyal medyada paylaştıkları renkli bir video ile dikkat çekti. Öğrenciler, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Çiğdem Erdoğan’a seslenerek okullarına davette bulundu.
Videoda öğrenciler, “Sakarya Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan, eğer okulumuzu ziyaret ederseniz okul müdürümüz karne gününde tüm okula dondurma ısmarlayacak” ifadelerini kullandı. Kısa sürede ilgi gören bu çağrı, sosyal medyada da beğeni topladı.
Öğrencilerin samimi davetine kayıtsız kalmayan Milletvekili Çiğdem Erdoğan’dan da yanıt gecikmedi. Erdoğan, yaptığı paylaşımda öğrencilere hitaben, “Siz istersiniz de ben gelmez miyim çocuklar? Güneşli bir havada, dondurmanın tadını birlikte çıkaralım” ifadelerini kullanarak daveti kabul ettiğini duyurdu.
Milletvekilinin bu yanıtının ardından okulun resmi sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, “Öğrencilerimizi kırmayıp davetlerini kabul eden Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ederiz. Sabırsızlıkla bekliyoruz” denildi.





