'Serdivan'ın kabuğunu kıracağız'

MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile Sakarya Gazeteciler Cemiyeti’ni (SGC) ziyaret etti.

SANSÜRSÜZ ÖZGÜR BASIN

MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, SGC Başkanı Sezai Matur ve yönetim kurulu tarafından ağırlandı. Akar Basında Sansürün kaldırılışının Basın Bayramı olarak kutlanılmasının anlamlı olduğunun altını çizerek; “Günümüzde maalesef basın istediği gibi özgün değil. Dileğimiz basının sansürsüz, özgürce fikirlerini kamuoyu ile paylaşması. İnşallah o günlerde gelir” dedi.

TÜM İLÇELERDE İDDİALIYIZ

Siyasetinde konuşulduğu ziyarette MHP İl Başkanı Akar, 2019 Yerel seçimlerine çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “ Özellikle Serdivan’ın kabuğunu kırmak istiyoruz. Hendek, Ferizli, Karasu, Sapanca kısaca tüm ilçelerde iddialıyız. Tarlada çalışmayan, hasattan payını alamaz. Dolayısı ile adaylarımızı sahada çalışan, halkın içinde olan sevilen ve sayılan kişilerden belirleyeceğiz. Tepeden inme kimse bizim partimizin adayı olamaz” dedi.

24 Tem 2018 - 18:57 - Medya

Mahreç   Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.