Makamında ağırladı

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevinden Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Ziya Polat, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Polat'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Nayir, bölgenin çok sayıda ağaç türünü barındıran önemli ormanlık alanlara sahip olduğunu, buraların korunması ve geliştirilmesi için de büyük çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.

Yaklaşık 6 yıl boyunca Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüttüğünü ifade eden Polat da bundan sonra tüm enerjilerini Sakarya ve bölge için harcayacağını kaydetti.

21 Eyl 2019 - 10:09 - Medya

Mahreç   Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.