Geç saatlere kadar açık

Ramazan bayramının yaklaşmasıyla berber ve kuaförlerde yoğunluk başladı. Berber ve kuaförler yoğunluğa yetişebilmek için gece geç saatlere kadar hizmet vermeye başladı.

Bayram öncesi müşterilerinin sayısının arttığını dile getiren berberler ve kuaförler gece geç saatlere kadar çalıştıklarını ifade etti.

V&B Kuaför İşletmecisi Birkan Coşkun Ramazan bayramının gelmesiyle birlikte yoğunluğun başladığını ve gece geç saatlere kadar çalıştıklarını dile getirdi. Coşkun, "Bayram yaklaştığı şu günlerde bizim de işlerimizin yoğunluğu artıyor. Tıraş olmak isteyen vatandaşların son güne kadar beklememelerini istiyoruz. Yoğunluğa yetişebilmek için salonlarımızı gece geç saatlere kadar açık tutacağız. Bizler, müşterilerimizden tıraşlarını son güne bırakmamalarını ve gelmeden önce randevu almalarını rica ediyoruz. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutluyorum" dedi.

02 Haz 2019 - 19:13 - Medya

Mahreç   Medya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.