Konakta sürpriz teklif

Taraklı Aile Sağlığı Merkezi’nin genç doktoru Halil Alperen Köşger, gönlünü kaptırdığı Akyazı’da Aile Hekimliği yapan Dr. Nejla Karigin’ e Taraklı Hisar Konağı’nda sürpriz organizasyon ile evlilik teklifi yaptı.

Taraklı’da Hisar Konağı’nda hasta muayenesine giden Dr. Köşger, 1,5 yıldır birlikte olduğu Dr. Nejla Karigin’i Hisar Konağı’nın balkona gelmesini istedi. Daha önce arkadaşları tarafından konağın merdivenlerine hazırlanan mumlar ve çiçekler arasında balkona çıkan Karigin’i, Dr Köşger elinde çiçek ve tek taş yüzük ile karşıladı. Gördüğü manzara karşısında büyük mutluluk yaşayan Dr. Nejla Karigin, karşısında diz çöküp 'Benimle Evlenir Misin' diyen Dr. Halil Alperen Köşger’e 'evet' dedi. Objektifler bu mutlu anı ölümsüzleştirdi.

Metin Tabak

10 May 2018 - 10:40 - Magazin

Mahreç   Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.