100 kutu pişmaniye götürmüş

Miss Europe 2021 güzellik yarışmasında üçüncü olan SAÜ öğrencisi Duygu Çakmak, yarışmaya giderken 100 kutu pişmaniye götürdüğünü anlattı.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen Miss Europe 2021 güzellik yarışmasında üçüncü olan Duygu Çakmak ve organizasyonu düzenleyen Fashion Tv Türkiye Temsilcisi Enis Onat Odatv’ye konuştu. İstanbul’da düzenlenen Miss and Mr Fashion Tv Turkey adlı yarışmanın finalistlerinden olan Çakmak, Onat’ın isteğiyle Lübnan’da düzenlenen yarışmaya katıldı. Tescilli güzel Çakmak, yarışmada “taç sahibi olanların değil de kendisinin Lübnan’daki yarışma için uygun görülmesinin onu çok mutlu ettiğini” söyledi.

“GENÇ KIZLARIMIZA ÖNREK VE UMUT OLSUN”

Fashion Tv Türkiye Temsilcisi Enis Onat, “Türk kadının ezilmeye çalışıldığı bir dönemde Duygu’nun kazandığı bu başarı, Türk kızının zerafetinin, karakterinin, güzelliğinin ve zekasının bir kez daha dünyada tescillenmesi anlamına geliyor. Genç kızlarımıza örnek ve umut olmasını diliyorum” dedi.

“ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUK VARDI ÜSTÜMDE”

Duygu Çakmak, “Aslında her şeyi Enis Bey’in bana güvenerek bu yarışmaya yollamasıyla başladı. Tabi ben de çok mutlu oldum böyle bir şeye beni layık görmesine. Çünkü ülkemizi gururlandıracak çok büyük bir sorumluluk içerisine girmek demekti bu. Tabi sonrasında hızlı bir hazırlık dönemi başladı. Kostümler, orada konuşacaklarım, yanımda götüreceğim eşyalar ve en önemlisi çok sıkı bir diyetisyen programı. Özel derslerle de oraya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştım. Bu süreç çok zor ve yoğun geçti. Güne sabah altıda başlayıp, günde iki defa spor yaptım. Tabi az zamanımız olduğu için de çok yoğun detoks programları uygulandı. Çok heyecanlıydım çünkü hem kamp ortamı hem yarışma heyecanı ülkemizi temsil ettiğim için çok büyük bir sorumluluk vardı üstümde açıkçası” ifadelerini kullandı.

“YARIŞMAYA GİDERKEN 100 KUTU PİŞMANİYE GÖTÜDÜM”

Çakmak, “Kamptaki rakiplerine ve oradaki görevlilere hediye edebilmek için yanımda giderken 100 kutu pişmaniye götürmüştüm. Oradaki güzellerimiz, hem bir Türk lezzeti tatmış oldular hem de Türk misafirperverliğiyle karşılanmış oldular” diye belirtti.

“HEP FAVORİ OLARAK GÖSTERİLDİM”

Aynı diyet ve disiplinin kamp süresi boyunca da ilerlediğini söyleyen Çakmak, “Sabah altıda kalkıp, uyuyana kadar spor yaptım ve diyetimi asla bozmadım. Oradaki insanlarla iletişimim çok iyiydi, çok sevildim ve hep favori olarak gösteriliyordum” vurgusunda bulundu.

SADECE TÜRK BASINI ORADAYDI

Yarışmada Türkiye’yi temsil eden Çakmak, “Ben kampta iken Türk basını beni ziyarete geldi. Orta Doğu temsilcilerimiz ve Büyükelçimizi askeri ateşemizi ziyaret ettim. Bunlar benim için çok mutluluk vericiydi çünkü hiçbir ülkenin basını diplomatlar yanında yokken Türk olarak onlar benim yanımdaydı. Bu durum bizi ve ülkemizi bir kez daha farklı kıldı. Yarışma akşamı hepimiz kraliçe olmak için yarıştık. Tabi bir kraliçe seçildi.Ben sonuçlardan çok memnunum çünkü orada olmak bile bir başarı. Bir de taç alıp ülkemizin adını, bayrağını başka ülke topraklarında dalgalandırabilmek gurur verici” dedi.

“TACIMI TÜM TÜRK KADINLARI ADINA ALDIM”

Türk kadınlarının çok başarılı, çok güçlü ve çok güzel olduğunu vurgulayan Çakmak, “Ben orada sadece onların bir temsilcisi olarak bulunuyordum. Türk kadınının güzelliğini tüm dünyaya göstermek için gittim. Dolayısıyla tacımı tüm Türk kadınları adına aldım. Bu başarı hepimizin başarısıdır”

05 Nis 2021 - 23:20 - Magazin

Mahreç   Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.