Yazar Ahmet Karakulak sevenleri ile buluştu

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sevenleri ile buluşan Yazar Ahmet Karakulak, “Edebiyat, kıymetlidir, insana hayatı geri getirir, unuttuklarını hatırlatır. Her zaman iyi hikâyelerin peşinde olalım.” diyerek edebiyat ve sanatı, yazar olma yolculuğunu anlattı.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda Yazar Ahmet Karakulak’ın katılımıyla bir yazarlık atölyesi düzenlendi. Yazar Karakulak, hayata ve edebiyata bakış açısını, ilim yolculuğunu ve maneviyat duygusunu katılımcılara aktardı. Programın ev sahipliğini Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel yaparken, Kültür İşleri Müdürü Murat Acar, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Akman ve çok sayıda edebiyatsever, Yazar Karakulak’ı takip etti.

İYİ HİKAYELERİN PEŞİNDE OLALIM

Sanat ve yaratıcılık ile ilgili konuşan Yazar Ahmet Karakulak, “Bir yazarın yolculuğunda yeniyi oluşturmak oldukça önemlidir. Mutluluk yerine daha cesur bir duygu olan neşenin bir kıymeti vardır. Herkesin bildiği ya da gördüğü bir konu hakkında yeni bir şey söyleyebilmek çok önemlidir. Edebiyat, kıymetlidir, insana hayatı geri getirir, unuttuklarını hatırlatır. İyi bir hikâye daima gerçekle ilgili olandır. Her zaman iyi hikâyelerin peşinde olalım.” ifadelerini kullandı.

ÇELİKEL'DEN TEŞEKKÜR

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, yazarlık atölyesinin sonunda Ahmet Karakulak’a teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

06 Eki 2021 - 15:24 - Kültür-Sanat

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.