“Sevgili Doktor” büyük alkış aldı

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, Tiyatro Lika’nın sahnelediği "Sevgili Doktor", beğeni ile izlendi. Oyuncular gösterdikleri performansla sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
“Sevgili Doktor” büyük alkış aldı
“Sevgili Doktor” büyük alkış aldı
+9
Haber albümü için resme tıklayın

BÜYÜK BEĞENİ TOPLDI

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri Ocak ayı programı kapsamında Anton Çehov’un kısa oyun ve öykülerinden derlenerek yazılan, Ceren Taşçı, Nezaket Erden, Barış Yalçınsoy, Mehmet Solmaz, Yezdan Kayacan ve Noyan Arat’ın oynadığı “Sevgili Doktor” adlı tiyatro oyunu, Orhangazi Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Bir yazarın kalemi ile kitaplarda hayat bulan ve günlük hayatta aramızda yaşayan insanların hayat hikâyelerinden alıntı yapılarak sahnelenen tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİLER

Tiyatro oyununu Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve eşi Elveda Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Fatih Çelikel, Sakarya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda basın mensubu ile tiyatro sever izledi.

BAŞKAN IŞIKSU’DAN TEBRİK

Orhangazi Kültür Merkezi’ndeki oyun sonunda sanatçıları eşi Elveda Işıksu ile tebrik eden Başkan Mutlu Işıksu, kültür sanat etkinliklerinin Şubat ayında da devam edeceğini vurgulayarak, etkinliğe katılan sanatseverlere teşekkür etti.

24 Oca 2020 - 13:17 - Kültür-Sanat

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.