Sakaryalı yazar’dan masal kitabı

Sakaryalı genç yazar Fatma Betül Duran’ın ilk çocuk kitabı ‘Yetenek Avcısı’ okurlarıyla buluştu.

Sakaryalı yazar’dan masal kitabı
Sakaryalı yazar’dan masal kitabı
Haber albümü için resme tıklayın

Fakir bir ailenin zeki ve yetenekli çocuğu Salih’in başından geçen ilginç olayları konu edinen kitabın Adapazarlı yazarı Duran, ‘Çocukluğumdan beri en büyük hayâlim bir çocuk kitabımın yayınlanmasıydı. Çok şükür hedefime ulaştım. Kitabımda, masal formatı içerisinde çocuklarımızın kendi değerlerini tanımalarını ve sevmelerini sağlamaya çalıştım. Umarım başarılı olmuşumdur. Çocukluğumdan beri yazmak konusunda beni destekleyen aileme, kitabımı resimleyen kız kardeşim Şeyma Akın’a, ilk günden beri beni cesaretlendiren yazar Fahri Tuna Ağbime, ilk editörüm, kitabımın gelişimini sağlayan Ayşenur Gülsüm’e, yayıncıma, bana destek olan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum’ dedi.

“SALGIN DÖNEMİ ÇOCUKLARIMIZA MASAL OKUMA ZAMANI”

Kitabının yayın tarihinin salgın dönemine denk gelmesinden rahatsız olmadığını belirten Sakaryalı genç yazar Fatma Betül Duran, ‘Aksine salgın dönemi, tam da çocuklarımıza masal okuma zamanı. Ben de bir anneyim, çocuğumdan biliyorum. Anne babalara sesleniyorum; sadece benim kitabımı değil, bu zor dönemde, çocuklarımıza nitelikli kitaplar alıp okuyalım. Hayal güçlerini besleyelim, onları iyiliğe, paylaşmaya ve merhamete yönlendirelim’ dedi. Duran’ın ilk masal kitabı ‘Yetenek Avcısı’na kitapçılardan, kendisinden ve internet yoluyla ulaşılabileceği öğrenildi.

04 Oca 2021 - 14:57 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.