Millet Bahçesi’nde sahnelenecek

Büyükşehir Belediyesi Yaz Etkinlikleri 28 Ağustos Cuma günü Millet Bahçesi’nde ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ adlı müzikli kukla gösterisi ile devam edecek. Saat 21.00’da başlayacak etkinliğe tüm kültür sanat dostları davet edildi.

Millet Bahçesi’nde sahnelenecek
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Yaz Etkinlikleri devam ediyor. Ateş Sanat tarafından hazırlanıp sahnelenen müzikli kukla gösterisiPamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ oyunu 28 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da Millet Bahçesi içerisinde bulunan Eski Açık Tribünde vatandaşlarla buluşacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kültür Sanat dostlarını bir araya getirecek olan oyunumuza tüm hemşerilerimizi sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına hassas davranarak eski açık tribününe davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

27 Ağu 2020 - 14:28 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.