İlk konuk: Betül Saray Metin

Adapazarı Belediyesi, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği kültür sanat etkinliklerinin Kasım takvimini açıkladı. Kasım ayı etkinliğinin ilk konuğu yazarımız Psikolojik Danışman Betül Saray Metin’in “Günışığı’ndan Mektup Var” başlıklı söyleşi ve imza günüyle başlayacak.

İlk konuk: Betül Saray Metin
Haber albümü için resme tıklayın

Adapazarı Belediyesi, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği kültür sanat etkinliklerinin Kasım takvimini açıkladı. Açıklanan takvime göre etkinlikler, 1 Kasım 2021 Pazartesi günü Yazarımız ve Psikolojik Danışman Betül Saray Metin’in “Günışığı’ndan Mektup Var” başlıklı söyleşi ve imza günüyle başlayacak.

İLK KONUK: BETÜL SARAY METİN

Etkinliğe katılmadan önce açıklama yapan yazarımız, “3 yıl önce Urfa'da göreve başlamak üzere doğduğum şehirden, Sakarya'dan ayrıldığımda bir gün tekrar geri döneceğim hissi kalbimin bir köşesinde hep vardı. "Bekle," demiştim memleketime. "Sende doğdum, sende büyüdüm, senden ayrıldım ama sana geri döneceğim." Bugünlerde aynı hisler devam etmese de her ziyaretimden sonra kalbimde ufak bir sızıyla dönerim görevime. Anılar canlandıkça ben de canlanır, tanıdık simalara özlem duyarım.

TÜM KİTAP SEVERLERİ BEKLİYORUM

Sakarya sadece doğup büyüdüğüm yer değil; aynı zamanda kitaplarıma ilham bulduğum, ilk eserlerimi verdiğim, en genç yazar olarak tanındığım mistik bir mekan. İşte bu sebeple bu sefer memleketime bir yazar olarak davet edilmiş şekilde geliyorum. Yazarlık serüvenimi, serüvenin doğduğu yerde anlatacağım. Öyle kıpır kıpır ki içim, sanki tekrar her şeyin başladığı o ilk anda, 15 yaşımdayım. Serdivan'daki evimizde kitabımın ilk satırlarını yazdığım o gecedeyim. Yıllardır tatmamıştım bu hissi. Özlemişim. Bana bu heyecanı yaşattığı, en büyük hayali iyi bir yazar olmak isteyen genç memleketlisine sahip çıkıp kültür sanat etkinliklerinde yer vererek beni onurlandırdığı için şehrime teşekkürü borç bilirim. Söyleşime hikayemi merak eden tüm kitap severleri bekliyorum.” dedi.

30 Eki 2021 - 23:32 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.