Durakta bırakılan şüpheli çanta ekipleri harekete geçirdi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir bankın üzerine bırakılan şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı. Paniğe sebep olan çantadan pikap çıktı.

Durakta bırakılan şüpheli çanta ekipleri harekete geçirdi
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi, Karabaş Mahallesi, Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bulunan otobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre durağın yanında bulunan bir bankın üzerine bırakılan çantadan şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, emniyet şeridi ile çantanın etrafını kapatarak ve alandaki yolcuları uzaklaştırdı. Geniş güvenlik önlemleri alınan alanda yol da trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Patlatılan çantada pikap çıktı. Patlatılan pikap incelenmek üzere polis merkezine götürülürdü. Daha sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

15 Eyl 2021 - 19:12 - Kültür-Sanat

Mahreç   Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.