‘Bitmeyen Başlangıçlar’ AKM’de

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu’nun katılacağı ve kaleme aldığı ‘Bitmeyen Başlangıçlar’ isimli söyleşi ve imza günü programıyla devam edecek.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat EtkinlikleriBitmeyen Başlangıçlar’ isimli söyleşi ve imza günüyle devam edecek. Moderatörlüğünü Şair Kadir Korkut’un üstleneceği ve Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı program 19 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da AKM’de gerçekleştirilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “19 Aralık Perşembe günü Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu’nun katılacağı ve kaleme aldığı ‘Bitmeyen Başlangıçlar’ kitabının konuşulacağı söyleşi ve imza günü programına tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.

18 Ara 2019 - 14:35 - Kültür-Sanat

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.