Adapazarı’nda Mahşer-i Cümbüş rüzgarı esti

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Ekim ayı programları kapsamında, doğaçlama tiyatronun öncüsü Mahşer-i Cümbüş, Orhangazi Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluştu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Adapazarı’nda Mahşer-i Cümbüş rüzgarı esti
Adapazarı’nda Mahşer-i Cümbüş rüzgarı esti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

ADAPAZARI KÜLTÜR SANAT

Adapazarı Belediyesi kültür sanat sezonunu Ekim ayında zengin içerikleriyle dikkat çeken 20 farklı etkinlikle açtı. Programlar kapsamında 6 Ekim akşamı Orhangazi Kültür Merkezi’nde, doğaçlama tiyatronun öncüsü Mahşer-i Cümbüş, sanatseverlerle buluştu. Salgın önlemleriyle gerçekleşen programa çok sayıda tiyatrosever katıldı.

BAŞKAN IŞIKSU’DAN TEŞEKKÜR

Programın sonunda Başkan Yardımcıları ile birlikte sanatçılara teşekkür eden Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı Kültür Sanatta tiyatro gecelerini hakikaten çok özlemişiz. Mahşer-i Cümbüş ekibinin harikulade performansıyla çok güzel vakit geçirdik. Tüm oyuncularımıza, yoğun ilgi gösteren sanatseverlerimize çok teşekkür ediyoruz ve etkinliklerimize bekliyoruz. Şehrin kalbi Adapazarı’mızda kültür ve sanat günleri kapsamı genişleyerek devam edecek.” ifadelerini kullandı.

07 Eki 2021 - 12:50 - Kültür-Sanat

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.