Yol çalışmaları başladı

Kocaali Belediyesi ve İstanbul Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) iş birliği ile Gümüşoluk ve Açmabaşın’da yapılacak olan sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı.

Kocaali Belediyesi ve İSKİ Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında ilçemiz Gümüşoluk ve Açmabaşı Mahallelerinde hasar alan yollar için sıcak asfalt serim işlemlerine başlanıldı. Belediye’den yapılan açıklamada, Gümüşoluk mahallesinde 3 bin metre, Açmabaşı Mahallesinde 1700 metre yol yapılacağı açıklandı.

HAYIRLI OLSUN

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar,” Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar söz verdiğimiz işlerimizin arkasında duruyoruz. İSKİ ile yaptığımız protokol ve vardığımız mutabakat sonucu, Gümüşoluk ve Açmabaşı mahallelerimizin yol sorunu büyük ölçüde ortadan kalkıyor. Yapılan çalışmaların hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

4.7 KİLOMETRE YOL

Gümüşoluk ve Açmabaşı Mahallerinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Geçtiğimiz haftalarda İSKİ Genel Müdürü sn. Fatih Turan ile birlikte Kocaali Belediyesi ve İSKİ olarak protokol imzalamıştık. İmzaladığımız protokol ve vardığımız mutabakat, Belediye hizmet binası ve yol çalışmalarını kapsamakta idi. Bu doğrultuda Gümüşoluk Mahallesinde 3 km, Açmabaşı Mahallesinde de 1,7 km yol yapılacaktı. Çalışmalarımıza ara vermeden, Gümüşoluk ve Açmabaşı mahallerimizde sıcak asfalt çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Çalışmalarımızın tamamlandığı zaman her iki mahallemizde yaşayan hemşehrilerimizin ulaşımları daha rahat olacak. Bu vesile ile bizlerin sorunlarımızın çözülmesi ve destekleri için İBB Başkanı Mevlüt Uysal’a ve İSKİ Genel Müdürümüz Sn. Fatih Turan’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşoluk Mahalle Muhtarı Recep Erdoğan; “Melen barajının yapımı ile birlikte mahalle yollarımızda ağır hasarlar oluştu. Belediyemiz ve İSKİ arasında yapılan protokol ile birlikte yollarımız yapılıyor. Çalışmaların en başından beri bizden desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Acar’a İSKİ Genel Müdürümüz Sn. Fatih Turan’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Açmabaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Tunca ise; “Sayın Belediye Başkanımız Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemedi, önceden hizmet almak için biz yanlarına giderdik, şimdiise, onlar bizim yanımıza gelip sorunlarımızı dinliyor ve çözüm buluyor. Belediye Başkanımız Ahmet Acar’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

23 Tem 2018 - 20:33 Sakarya/ Kocaali- Gündem

Mahreç   Kocaali


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.