Kocaali’de önlemler arttırıldı

Başkan Acar “İlçemizde Koronavirüs tehdidine karşı tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Devlet-Millet iş birliğiyle bu sorununda üstesinden geleceğiz” dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Kocaali’de önlemler arttırıldı
Kocaali’de önlemler arttırıldı
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’de koronavirüs vakalarının görülmesinin ardından ülke genelinde ve Kocaali’de tedbirler artırıldı. Koronavirüs tehlikesine karşı harekete geçen Kocaali Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, otobüslerde, taksilerde ve dolmuşlarda temizlik harekâtı başlattı. Toplu taşımada hizmet veren 70 adet ticari araç ve terminal binası ekipler tarafından dezenfekte edildi.

VATANDAŞLARIMIZ ENDİŞE DUYMASIN

Kocaali Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Albayrak,” Özel Halk Otobüslerinin kent ulaşımında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Albayrak, “Özel Halk Otobüsleri olarak her ay yüz binlerce yolcuyu taşıyoruz. Bu yolcularımızın sağlığı ve güvenliği bizler için önemli. Dünyada panik ve endişeye neden olan Korona Virüs vakalarına karşı vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına çalışma başlattık. Otobüslerimizde her gün yapılan genel temizliğin yanı sıra virüse karşı otobüslerimiz, Kocaali Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Vatandaşlarımız hiçbir endişe duymadan toplu taşıma araçlarını kullanabilirler” dedi

VATANDAŞLIK GÖREVLERİMİZİ İHMAL ETMEYELİM

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Koronavirüs’ü vakasında kimsenin mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz ve imkanlarımızla sahadayız. Lakin burada asıl iş vatandaşlarımıza düşüyor. Sağlık Bakanlığı’mız her gün uyarı yapıyor. Lütfen bu uyarıları dikkate alalım. Hiç kimse bizde yok, bize bir şey olmaz demesin. Sokağa çıktığımız zaman başka hayatları da tehlikeye attığımızın farkında olalım. Yurt dışından ilçemize gelecek olan vatandaşlarımız ve misafirlerimiz mutlaka 14 Gün Kuralını uygulasın. Sağlık Bakanlığımızın yaptığı uyarıları dikkate alalım ve bu süreçten hep birlikte ülke olarak kurtulalım." şeklinde konuştu.

17 Mar 2020 - 17:17 Sakarya/ Kocaali- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.