Kaçmak için dere yatağına atladı

Kocaali İlçesi Şerbetpınarı mahallesinde, yaklaşık 6 kişinin kısıtlamada bir mekanda toplanıldığı ihbarı alan Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 1 kişi ekiplerden kaçmak için dere yatağına atladı.

Kaçmak için dere yatağına atladı
Video için play'e tıklayın

Edinilen bilgilere göre, olay gece 00:10 sıralarında Kocaali İlçesi Şerbetpınarı mahallesinde meydana geldi. Bir balıkhanede yaklaşık 6 kişinin toplanıp okey oynayıp, alkol aldığı ihbarı üzerine Jandarma Komutanlığı ekiplerince baskın yapıldı.

15 METRE YÜKSEKLİKTEN DERE YATAĞINA ATLADI

Ekiplerin geldiğini fark eden şahıslardan İsa K., paniğe kapılarak arka kısımda bulunan camdan çıkıp kamelya üzerinden karanlıkta kendini 15 metre yükseklikten dere yatağına bıraktı. O sırada uyuduğunu iddia ettiği Kemal K. ise garsonun haber vermesi ile uyandığını ve dere yatağından birisinin bağırdığını gördüğünü söyledi. Kaçışma esnasında işletme sahibi ise, “Ben ne dediysem dinletemedim, tutmaya çalıştım ama yine de beni dinlemeyerek arkadan atladı” dedi.

BACAKLARI KIRILDI

Karanlıkta dere yatağına atlayan İsa K.’nin bacaklarının kırıldığı öğrenilirken, bölgeye Kurudere İtfaiye Grubu ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 1 saatlik çalışma ile dere yatağından çıkarılan şahıs tedavi için hastaneye kaldırıldı. Kısıtlamayı ihlal eden 6 Kişiye 3 bin 150’şer lira ceza yazılırken aynı yerin daha önce 4 kez daha ihbar ihbar edildiği öğrenildi.

04 May 2021 - 10:02 Sakarya/ Kocaali- Gündem

Mahreç   Kocaali


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.