Yoğun ilgi gördü

Kaynarca ilçesi Fatih Ortaokulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği Bilim Fuarı açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

Fatih Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergilendiği fuarın açılışına; Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Ak Parti Kaynarca İlçe Başkanı Ahmet Köseoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

TÜBİTAK tarafından öğrencileri bilim ve teknolojiye yönlendirmek amacı ile desteklenen bilim fuarları kapsamında Fatih ortaokul öğrencileri tarafından yapılan birbirinden nitelikli birçok proje sergilendi.

“GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Okulun içinde yapılan serginin açılış kurdelesini keserek fuardaki çalışmaları tek tek gezen Başkan Kefli, öğrencilerle ilgilenerek yapmış oldukları buluşları hakkında bilgi aldı. Bu tür çalışmaların öğrencileri bilimsel çalışmaya yönlendirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Murat Kefli, "Gençliğimizin faydalı uğraşlar içinde olduğunu gördükçe, geleceğimiz ve gençliğimiz adına umutlanıyorum. Kaynarca Belediyesi olarak gençlere yaptığımız yatırımları geleceğimize yapılan yatırımlar olarak görüyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençliğimizin her zaman yanında olarak onlara destek olmaya devam edeceğiz. Okulumuz Öğrencilerinin yürüttükleri projelerden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

24 May 2019 - 18:52 Sakarya/ Kaynarca- Gündem

Mahreç   Kaynarca


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.