‘Tapulu arazim’ diyerek yolu kapattı

Kaynarca ilçesinde yaşayan Ersin Yiğitoğlu, Kaymakamlık tarafından yapılan evine gitmek için kullandığı yol komşusu tarafından ‘tapulu arazim’ diyerek kapatılınca engellerle dolu patika yolu kullanmaya başladı. Yiğitoğlu, yetkililerden yardım istedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
‘Tapulu arazim’ diyerek yolu kapattı
‘Tapulu arazim’ diyerek yolu kapattı
+1
Video için play'e tıklayın

HABER/ MURAT HAZER

EVİNE GİTMEK İÇİN ENGELLERİ AŞMAYA BAŞLADI

Kaynarca İlçesine bağlı Kayacık Mahallesi Cinler Sokağında yalnız yaşayan 56 yaşındaki Ersin Yiğitoğlu’na ait araziye, yaklaşık 4 yıl önce Kaynarca Kaymakamlığı tarafından 80 metrekarelik bir ev yapıldı. Kimsesi olmadığı için tek başına yaşadığı evine gelirken kullandığı yol komşusu tarafından ‘tapulu arazi’ denilerek kapatılınca evine gelemez hale gelen Ersin Yiğitoğlu, diğer komşularının arazilerinden geçen patika bir yolu kullanmaya başladı. Evinde yangın olsa itfaiye araçlarının bile gelemeyeceğini belirten Ersin Yiğitoğlu, “Evinde yalnız yaşıyorum, komşu yolu kapatınca mağdur oldum. Evime engelleri aşarak gelmek zorunda kalıyorum. Yetkililerden evime gidebilecek bir yol istiyorum” dedi.

“BURAYA ARAÇLARIN GELEBİLECEĞİ YOL YOK”

Yolun kapatılmasıyla ilgili olarak konuşan Cihat Binay ise, kendi arazilerine tarım araçlarını sokabilecekleri bir yolları olmadığını belirterek, “Ersin Yiğitoğlu’nun komşusuyum. Ersin Abiye bu ev kaymakamlık tarafından yapıldı. Daha önce evine komşusun arazisinden geçiyordu. Komşuda arazisi tapulu olunca yolu kapattı. Bizimde bölgede arazilerimiz var. Bizde yol olmadığı için oralara güçlükle geçiyoruz. Yetkililerden yol talep ediyoruz. Yangın, hastalık gibi bir şey olsa buraya araçların gelebileceği yol yok” ifadelerini kullandı.

05 Ağu 2020 - 17:11 Sakarya/ Kaynarca- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.