Köpekten kaçarken araba çarptı

Kaynarca İlçesinde yol kenarında yürüdüğü sırada havlayan köpekten korkup yola kaçan 13 yaşındaki Yusuf Cihan isimli çocuğa o sırada Karasu istikametine seyir halinde olan otomobil çarptı. Kazada küçük çocuk hayatını kaybetti.

Köpekten kaçarken araba çarptı
Köpekten kaçarken araba çarptı
Video için play'e tıklayın

Kaynarca İlçesi Küçükkaynarca Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, Kaynarca merkezden Sarıköy Mahallesindeki evine doğru yürüyen 13 yaşındaki Yusuf Cihan isimli çocuk, yol kenarında kendisine doğru koşarak havlayan köpekten korkup yola çıktı. Bu sırada Kaynarca’dan Karasu istikametine doğru seyir halinde olan 81 AAS * plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybederken sürücü ve yanındaki yolcu da yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

09 Eki 2020 - 18:24 Sakarya/ Kaynarca- Gündem

Mahreç   Kaynarca


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.