El sanatları festivali başlıyor

Kaynarca Belediyesi tarafından 24 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri arasında 4 gün "El Sanatları Festivali" düzenlenecek.

Geleneksel olacak

Tüm el sanatlarının ücretsiz sergilenebileceği festivalin geleneksel hale getirilmesi amaçlanıyor.

Bu Sene ilk'i düzenlenen Festival ile el sanatlarıyla uğraşan başta ev kadınları olmak üzere ek gelir imkanı sağlanması hedefleniyor.

Festival programı açılışı 24 Temmuz Salı günü saat 17:30'da Kültür Merkezi yanında bulanan Kapalı Otopark'ın meydanında yapılacak.

İkram yapılacak

Festival açılışında davetlilere dartılı keşkek ve mancarlı pide ikramı yapılacak.

Çocuklara tiyatro

4 gün boyunca akşamları Kaynarca'nın yerel sanatçıları sahne alacak ve KABET tiyatrosu çocuklara yönelik mini show sergileyecek.

Belediye Başkanı Zeynur Özel 24 Temmuz Salı günü saat 17:30'da açılışı yapılacak olan Festival açılışına tüm ev hanımlarını ve Kaynarcalıları davet etti.

20 Tem 2018 - 11:03 Sakarya/ Kaynarca- Gündem

Mahreç   Kaynarca


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.