Büyük beğeni topladı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde "Kadınlar Kooperatifi" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Büyük beğeni topladı
Büyük beğeni topladı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

“TÜM GÜZEL İŞLERİN DESTEKÇİSİYİZ

Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde, Kaynarca Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet Günü dolayısıyla Suzan Tufan'ın yazdığı, yönettiği ve oynadığı "Kadınlar Kooperatifi" adlı tiyatro oyunu gösterimi gerçekleştirildi. KABET oyuncularının performansı büyük beğeni toplarken Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek de tiyatro gösterisini yakından takip etti. Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, oyun sonrası sahneye çıkarak oyuncuları ayrı ayrı tebrik edip oyunculara hediyelerini verdi. Sahnelenen oyunu çok beğendiğini söyleyen Milletvekili Atabek, “KABET ilk günden bugüne kadar tüm aşamalarını biliyor ve takip ediyorum başarılarına her gün bir yenisini katarak ilerliyorlar. Suzan hocamı ve ekibini bu güzel projede yer aldıkları ve ilçelerini çok güzel temsil ettikleri için kutluyorum biz yapılan tüm güzel işlerin destekçisiyiz” dedi.

3 MAYIS’TA SAHNELENECEK

KABET’in hem yönetmenliğini hem de oyunculuğunu yapan Suzan Tufan; "KABET ailesi olarak bize bu programda yer veren Çalışma Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürüm Musa Zor Ve Müdür Yardımcım Yasemin Turan hanıma çok teşekkür ediyoruz. KABET’in yeni oyunları da hazırlık aşamasında provalar son hızıyla devam ediyor. Küçük yıldızlar ve yetişkinler olmak üzere 50 kişilik bir ekibiz. Ekibimiz çok kısa zamanda uyuşturucunun zararını anlatan bir oyunla sahne alma hazırlığındalar. Ayrıca Sakarya’nın kahramanı Halit Molla’yı anlatan bir oyunu 3 Mayıs’ta sahnelenmek üzere prova hazırlıklarına başladık. Kaynarca İlçe Milli Eğitim, Belediye işbirliği ve destekleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Kaynarca Belediye Başkanımız Murat Kefli’ye çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

28 Kas 2019 - 10:15 Sakarya/ Kaynarca- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.