Vatandaşlara çağrıda bulundular

Karasu ilçesinde anasınıfı öğrencileri il haritasını maviye boyayarak, 'Sakarya mavi olsun' dedi. Minikler, vatandaşların kurallara karşı daha dikkatli olmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Vatandaşlara çağrıda bulundular
Vatandaşlara çağrıda bulundular
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Koronavirüs haritasında çok yüksek riskli bölgede yer alan Sakarya’da denetimler hız kesmeden devam ediyor. Kentin normalleşme sürecine girebilmesi için bir yandan yetkililer çalışmalarını yürütürken, diğer yandan öğrenciler ise büyüklerine daha duyarlı olmaları noktasında çağrıda bulunuyor. Bu doğrultuda Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, gerçekleştirdikleri ‘Sakarya mavi olsun’ adlı etkinliğiyle ilçede dikkat çekti. Minik öğrenciler, Sakarya haritasını maviye boyayarak evlerinin camlarına yapıştırdı ve vatandaşlara, kurallara uymaları noktasında daha hassas davranmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

“SENDE KAMPANYAMIZA DESTEK OLABİLİRSİN”

Sakaryalı vatandaşlara, salgın sürecinden bir an önce kurtulmak için tedbirlere riayet edilmesi gerektiğini belirten okul müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Minik öğrencilerimiz ile ‘Bize yakışanı yapalım maviliklere koşalım’ sloganıyla bir çalışma başlattık. Miniklerimiz mavi renge boyadıkları harikatı evlerinin camlarına asarak farkındalık oluşturdu. Haydi Sakarya, Mavi haritayı sende evinin, işyerinin camına asarak kampanyamıza destek olabilirsin” dedi.

13 Mar 2021 - 10:30 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç   Karasu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.