Tolga Eray için ortak çağrı

4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde Karasu Belediyesi ve AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı kök hücre bağışında bulunmak için ortak çağrıda bulundu.

Video için play'e tıklayın

Haber // Levent Kızılaslan

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde lösemi tedavisi gören 33 yaşındaki Tolga Eray'ın ihtiyacı olan ilik nakli için ortak çağrıda bulundu. Bu konuda Karasuluların ve tüm Türkiye'deki vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

“DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Konu ile ilgili olarak konuşan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “4 Şubat Dünya Kanser Günü münasebetiyle vatandaşlarımıza çağrı yapıyoruz. Karasu Belediyemizde çalışan genç kardeşimiz Tolga Eray, maalesef kan kanseri hastası. Kızılay aracılığıyla kampanyalar düzenlendi. Düzenlenen kampanyaların devam etmesi için çağrı yapıyoruz. Özellikle genç kardeşlerimizi davet ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

"TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ"

Kampanyaya teşkilat olarak destek vermeye devam edeceklerini belirten AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit “4 Şubat Kanser Günü nedeniyle başta Tolga Eray kardeşimiz başta olmak üzere tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Bizlerde bu kampanyaya teşkilat olarak tüm gücümüzle destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. İnşallah en kısa sürede Türkiye’den veya dünyadan aranan taleplere karşılık aranan ilik bulunur ümidiyle herkesi tekrardan bu kampanyaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

"25 MİLYONDA BİR"

Kampanyada en çok gençlere iş düştüğünü dile getiren AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin, “En önemli görev gençlerimize düşüyor çünkü 25 milyonda bir kök hücre bulunabiliyor. Gençlerde uyum daha fazla oluyor. Bu sebeple genç kardeşlerimizi daha çok bağışçı olarak görmek istiyoruz. En yakın Kızılay şubelerine giderek bağışta bulunabilirler.” şeklinde konuştu.

04 Şub 2020 - 23:18 Sakarya/ Karasu- Gündem

Mahreç   Karasu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.